Tomatenbouillon met engelenhaar

Tomatenbouillon met engelenhaar Halloween is natuurlijk een feest van duivels en monsters, maar daar tegenover staat natuurlijk ook de goede kant. In dit gerecht vertegenwoordigd het engelenhaar die goede kant en daarmee vormt dit gerecht een belangrijke en eigenlijk onmisbare factor tijdens het eten op Halloween. Kijk ook zeker verder op feestrecepten.com voor nog meer halloweenrecepten!

Pompoensalade met geroosterd varkensvlees

Pompoensalade met geroosterd varkensvlees Geen Halloween zonder pompoenen en wat is er beter dan ook iets creatiefs te doen met die pompoenen? Een pompoensalade met geroosterd varkensvlees is een eenvoudig te bereiden gerechtje welke ook niet al teveel tijd kost. Kijk ook zeker verder op feestrecepten.com voor nog meer Halloween- en andere feestrecepten!

Hersensoep

Hersensoep Wat is er beter om in die echte Halloween stemming te komen dan een lekker hersensoepje?! In dit recept leggen we onze bezoekers stap voor stap uit hoe dit gerecht te bereiden. Dit recept houdt rekening met een gerecht voor 4 personen. Kijk ook zeker verder op feestrecepten.com voor nog meer unieke en lekkere Halloweenrecepten!

Konijnenbouten met dragonroom

Konijnenbouten met dragonroom Konijnenbouten met dragonroom is een heerlijk en licht gerechtje dat makkelijk en snel te bereiden is. De kleuren van het gerecht passen daarnaast eveneens perfect in de Paassfeer. Hoewel het gerecht eenvoudig te bereiden is zal het zonder enige twijfel iedere liefhebber weten te bekoren.
Varkensvlees garnalen wraps

Varkensvlees garnalen wraps Het leuke aan deze wraps is dat je ze niet perse net voor het feest dient klaar te maken. Dit lekkere en stijlvolle gerecht kan je geruime tijd voor het aanvatten van het feest klaarmaken zodat je tijdens de overgang van oud op nieuw geen seconde hoeft te missen! In dit recept leggen we je op een duidelijke manier uit hoe dit gerecht te maken.  

Meloen gembersorbet

Meloen gembersorbet Er is niks lekkerder als tussengerecht dan een goede en frisse sorbet. Met deze meloen gembersorbet scoort u zeker goede punten bij uw partner. Verras hem of haar met deze overheerlijke sorbet en zet meteen de juiste toon voor de rest van de avond. Kijk ook verder op feestrecepten.com voor meer Valentijnsrecepten!

Geroosterde tonijn met chilisalsa

Geroosterde tonijn met chilisalsa Tonijnsteaks vormen een smakelijk en eenvoudig op de barbecue te bereiden vis. Ze zijn stevig en aldus makkelijk om te draaien. In dit recept leggen we op een eenvoudige manier uit hoe dit gerecht tot stand te brengen. We maken hierbij gebruik van chilisalsa om het geheel wat kleurrijker en opzwepender te maken.

Chocolade rumbananen

Chocolade rumbananen Het is niet meteen het meest voorkomende nagerecht, maar we zijn er zeker van dat u en uw partner zullen smullen van deze chocolade rumbananen. Het beetje aaanwezige alcohol zal er vervolgens voor zorgen dat de toon voor de rest van de avond is gezet en de romantiek langzaam maar zeker de kop kan opsteken. Een perfect valentijnsgerechtje dus!
Catalaans gevulde paprika's

Catalaans gevulde paprika's Deze catalaans gevulde paprika's vormen een uitermate geschikt gerecht voor vegetariers. Belangrijk is misschien ook wel dat je het gerecht niet perse warm hoeft op te dienen. Je kan ze ook gedeeltelijk laten afkoelen en vervolgens op kamertemperatuur serveren. Kijk ook verder op feestrecepten.com voor meer Valentijnsrecepten!

Abrikozen yoghurtcupjes

Abrikozen yoghurtcupjes Deze abrikozen yoghurtcupjes zien er niet alleen bijzonder mooi uit, ze smaken ook nog eens voortreffelijk. Ze zijn bovendien snel klaar te maken zodat u de rest van de avond kunt genieten van uw partner. Met een beetje fantasie kunt u natuurlijk een leuke twist geven aan deze cupjes!

Gevulde vijgen

Gevulde vijgen Mag het Sinterklaasfeest dit jaar iets specialer zijn? Geeft u een feestje voornamelijk voor gasten met een culinaire interesse? Probeer dan zeker eens dit gerecht van gevulde vijgen uit. Verse vijgen hebben een niet te versmaden smaak en u kunt er naar eigen inzicht aanvullingen op maken. Goed voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest dus!

Kleine chocoladecakejes

Kleine chocoladecakejes Sinterklaas blijft natuurlijk ook een kinderfeest en wat is er beter om een etentje af te sluiten dan deze chocoladecakjes? Of misschien wil je ze wel gewoon als tussendoortje geven, want ook dit kan nantuurlijk. In dit recept leggen we je op een eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje te bereiden en vervolgens uw kinderen hun hart (en buikje) helemaal te veroveren!

Rodelinzensoep

Rodelinzensoep Met dit gerecht haalt u een klassieker in huis. Deze lekkere, van het land afkomstige soep is een ware streling voor uw zintuigen. Het smaakt niet alleen goed, maar van de reuk alleen al komt het water je in de mond. Voor kinderen is het een vaak gesmaakt voorgerecht dat je natuurlijk nog aantrekkelijker kan maken door er bijvoorbeeld balletjes gehakt in te doen.

Aardappel knoflookpuree

Aardappel knoflookpuree Op zoek naar een overheerlijk gerechtje om te serveren bij een lekker stukje vlees? Uw kinderen zullen smullen van deze aardappel knoflookpuree. Op het eerste zicht lijkt het een niet alledaags onderdeel van uw gerecht, maar eens geproefd zijn we er van overtuigd dat de puree als sneeuw voor de zon zal verdwijnen.

Ciabattasandwiches

Ciabattasandwiches Zin in een gezond, maar toch lekker en verrassend gerechtje op Sinterklaas? Wat dan bijvoorbeeld te denken van deze ciabattasandwiches? Voor vegetariers kan je overigens de prosciutto vervangen door plakjes geitenkaas zodat je voor iedereen wat wils hebt.

Chocoladedessert

Chocoladedessert Sinterklaas blijft in eerste instantie natuurlijk een kinderfeest. En wat eten kinderen nu liever dan een lekker stukje chocolade? Inderdaad, een chocoladecake! Geniet van de eindejaarsperiode zoals hij hoort te zijn. Buiten koud, binnen warm, maar vooral met dit bijzonder lekkere nagerecht. Uw kinderen zullen er van smullen, maar ook voor de oudere jongeren is dit een bijzonder smakelijk dessert.

Basilicum-courgettemuffins

Basilicum-courgettemuffins Een mooi en lekker gerecht hoeft niet altijd moeilijk zijn om te bereiden. Deze Basilicum-courgettemuffins zijn door middel van dit recept bijzonder eenvoudig te bereiden en zullen uw gasten toch aangenaam weten te verrassen. Smakelijk eten gewenst door feestrecepten.com!

Spinazie-feta-tomaten-pakketjes

Spinazie-feta-tomaten-pakketjes Deze kleine, heerlijke gerechtjes zijn ideaal om op te dienen op feesten. Ze zijn uitermate geschikt om je gasten te voorzien van een verrassende aperitief. Serveer ze in grote stapels en laat je gasten naar eigen wens zichzelf bedienen. Verder op deze website zijn nog meer recepten terug te vinden om het nieuwe jaar op gepaste wijze in te zetten!

Sushi met gerookte zalm en komkommer

Sushi met gerookte zalm en komkommer Het nieuwe jaar inzetten op Japanse wijze? Het kan met dit typisch, verrassend, maar vooral bijzonder lekker sushi gerechtje! In dit receptje leggen we je stap voor stap uit hoe deze sushi met gerookte zalm en komkommer te maken. Kijk ook verder op deze website voor meer feestrecepten om het nieuwe jaar goed mee te beginnen!

Chorizo olijvenfrittata

Chorizo olijvenfrittata Ben je op zoek naar een stijlvol, lekker en tegelijk eenvoudig te bereiden gerecht om op gepaste wijze het nieuwe jaar in te zetten? Dan is deze Chorizo olijvenfrittata zeker iets voor u! Dit gerecht is relatief eenvoudig te bereiden en zal uw gasten zonder enige twijfel weten te bekoren. In dit recept leggen we u alvast duidelijk uit hoe dit gerecht te bereiden.

Chocolademousse

Chocolademousse Op zoek naar een overheerlijk, klassiek en niet te versmaden dessert om het nieuwe jaar op gepaste wijze in te zetten? In dit recept leggen we je stap voor stap uit hoe je dit gerechtje klaar kan maken. Kijk ook verder op feestrecepten.com voor meer oud en nieuw recepten!

Omeletrolletjes

Omeletrolletjes Heeft u enkele vegetariers te gast op uw oud en nieuw feest en wenst u deze eens extra goed te verwennen met een culinaire lekkernij? Dan zijn deze omeletrolletjes een perfecte keuze! Ze zijn makkelijk te bereiden en zullen ieders hart weten te bekoren. Kijk ook verder op feestrecepten.com voor nog meer oud en nieuw recepten!

Kwartels met citroen en kruiden

Kwartels met citroen en kruiden De kwartel is een heerlijk stukje vlees waar je vele gerechten mee kan maken. Deze kwartels met citroen en kruiden is een eenvoudig gerecht dat zeker in de herfst gesmaakt wordt. Het is verder een uitstekend gerechtje voor kinderen en we hebben uit goede bron vernomen dat ook Sinterklaas en Zwarte Piet dit het neusje van de zalm vinden!

Saltimbocca

Saltimbocca Dit gerecht is met recht en rede een echte Italiaanse klassieker. Niet alleen kost het je nauwelijks 20 minuten om dit gerecht te bereiden, het is nog eens bijzonder lekker voor jong en oud. In dit recept leren we je stap voor stap deze klassieker te maken en dat ook nog eens op een eenvoudige manier!

Sint jakobsvruchten met saffraan

Sint jakobsvruchten met saffraan Ben je van plan om dit jaar iets stijlvols te maken van het Paasfeest? Dan mag dit gerechtje zeker niet ontbreken op tafel! Sint-jakobsschelpen worden met recht en rede een ware delicatesse genoemd. Bij feestrecepten.com hebben we er daarom voor gekozen om dit gerecht op basis van sint-jakobsvruchten met saffraan aan te bieden. In dit recept wordt het bereiden van deze parel op een eenvoudige en duidelijke manier weergegeven.

Tournedos met choronsaus

Tournedos met choronsaus Ben je op zoek naar een passend, lekker en niet te moeilijk te maken gerecht voor het Paasfeest? Dan is dit recept met als doel het bereiden van een tournedos met choronsaus zeker en vast jou ding! Het recept voorziet een gerecht voor 4 personen. Er is een dik kwartier tijd nodig om dit gerecht klaar te maken.

Rog met kappertjesboter

Rog met kappertjesboter Voor wie graag een visgerecht ziet verschijnen op de kersttafel en er niet zit op te wachten om lange tijd bezig te zijn met het ontgraten van de vis is de Rog een prachtig stukje eten. In dit gerecht bereiden we de Rog met kappertjesboter, een internationale klassieker die zeker een verrassing zal zijn voor je bezoekers. Het gerechtje is relatief eenvoudig klaar te maken en kost je nauwelijks 35 minuten tijd.

Griet met tomaten en courgettes

Griet met tomaten en courgettes Dit gerecht is zeker uniek te noemen wanneer je het opdient tijdens het kerstfeest. Toch zal dit gerecht op uw tafel zeker niet uit de toon vallen door zijn typische kerstkleuren en afwerking. Ook de smaak zal menig bezoeker weten te bekoren. Tel daarbij op dat Griet een budget-vriendelijke vis is en het gerecht slechts 40 minuten tijd kost om klaar te maken en dit gerecht is zonder twijfel iets voor u!

Lamsfilet in een deegjasje

Lamsfilet in een deegjasje Er is geen beter gerecht om het nieuwe jaar mee in te zetten dan deze lamsfilet in een deegjasje. Het maken van het gerechtje kost je ongeveer 50 minuten tijd en wordt in dit recept op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd. Dit gerecht wordt niet voor niets een een pronkstuk voor een feestelijk etentje genoemd!

Pasta met foie gras en parmezaan

Pasta met foie gras en parmezaan Ben je op zoek naar een gerechtje dat snel te bereiden is zodat je nog kan genieten van een heerlijk romantische avond samen met je partner? Deze pasta met foie gras en parmezaan is een stijlvol en licht gerechtje dat je nog geen half uur tijd nodig hebt om het te maken!

Oesters in champagnesaus

Oesters in champagnesaus We kunnen de oester met recht en rede een afrodisiacum noemen. In dit recept leren we je hoe deze unieke zeeschat te verwerken in een recept waar uw geliefde helemaal weg van zal zijn. Drie van de meest verfijnde en lekkerste ingrediƫnten staan in dit gerecht centraal, namelijk oesters, champagne en de liefde!

Avocado en scampi in een glaasje

Avocado en scampi in een glaasje Verras je geliefde op Valentijn met een heerlijk voorgerechtje. In dit receptje leren we je op een eenvoudige manier avocado en scampi in een glaasje te maken. Ook voor de mensen die niet zo bedreven zijn in het koken is dit gerecht bijzonder makkelijk om te maken.

Andijvie met geitenkaas

Andijvie met geitenkaas Andijvie met geitenkaas is zo klaargemaakt (minder dan 20 minuten) en toch is het iets wat je niet op iedere tafel terug zal vinden met Pasen. Toegegeven, je moet er voor te vinden zijn, maar eens je die subtiele smaak weet te waarderen, gaat er heel nieuwe wereld voor je open. In dit recept leggen we je alvast stap voor stap uit hoe dit culinaire meesterwerkje te maken!

Gebakken kabeljauw met venkel

Gebakken kabeljauw met venkel Een bijzonder passend gerechtje voor Pasen is de kabeljauw met venkel. Het gerecht laat je het Paasfeest echt beleven terwijl je door de kleuren reeds vol verlangen uitkijkt naar de zomer! De gebakken kabeljauw met venkel is een relatief eenvoudig gerechtje waar je zo'n 35 minuutjes mee bezig bent.

Garnalencocktail

Garnalencocktail Zo eenvoudig en toch zo lekker. Een garnalencocktail is niet meer weg te denken van de menukaarten op een restaurant, maar hoe maak je het nu zelf? Een garnalencocktail is een perfect voorgerecht om te serveren op lente en zomerdagen. Het is fris, ziet er zomers uit en is makkelijk en snel te bereiden. In dit recept leggen we u stap voor stap uit hoe dit heerlijke gerechtje te maken.

Biefstuk tartaar

Biefstuk tartaar Met een biefstuk tartaar doe je nooit iets mis. Het oogt speciaal, smaakt heerlijk en is bovendien bijzonder eenvoudig klaar te maken. Dit gerechtje leent zich perfect als voorgerecht voor uw kerstdiner, maar kan ook opgediend worden als hoofdgerecht in combinatie met frietjes en salada. Hoe ver je gaat in de afwerking bepaal je helemaal zelf!

Cocotte met parelhoen en paddenstoelen

Cocotte met parelhoen en paddenstoelen Had u Pasen dit jaar graag in stijl gevierd? Met de cocotte met parelhoen en paddenstoelen maakt u een gerecht klaar dat niet alleen eenvoudig en snel te bereiden is, maar ook nog eens voortreffelijk smaakt. Hier op feestrecepten.com hebben we een recept samengesteld dat u stap voor stap uitlegt hoe dit bijzondere gerecht te maken.

Zuiders konijn

Zuiders konijn Een fijn gerechtje voor Pasen om je helemaal in Zuiderse stemming te brengen! De zomer staat voor de deur en met dit zuiders konijn kan je het nu al letterlijk een beetje proeven. Met dit recept leggen we u op een eenvoudige manier uit hoe dit zeer smakelijke gerechtje te bereiden en dat in nog geen 50 minuten!

Lamskroon met tuinkruiden

Lamskroon met tuinkruiden Lamskroon met tuinkruiden is een simpel, maar bijzonder lekker gerechtje. De stukjes lamsvlees ogen in combinatie met de tuinkruiden bijzonder passend op de kersttafel. Het is geen typisch kerstgerechtje, maar zal je gasten zonder enige twijfel weten te bekoren!

Kalfsrollade met kervel

Kalfsrollade met kervel Heeft u dit jaar geen zin in een typisch kerstgerechtje, maar wil je eens iets helemaal anders proberen? Geef dan zeker de kalfsrollade met kervel een kans! Het gerechtje ziet er feestelijk uit en maakt gebruik van kleuren die perfecte tot hun recht komen in de kerstsfeer. Met dit recept kan je dit gerecht op een eenvoudige en snelle manier klaarmaken.

Gehaktbroodje met paprika

Gehaktbroodje met paprika Heb je deze kerst zin om iets eenvoudigs, maar toch lekker, niet te duur en eenvoudig te bereiden? Wat dan bijvoorbeeld te denken van een gehaktbroodje met paprika's? Het kost je verder nog geen 50 minuten om te bereiden zodat je niet de volledige kerst in je keuken dient door te brengen!

Eetbare kerstversiering

Eetbare kerstversiering Kerstversiering kan je nu niet alleen meer in de kerstboom hangen of gebruiken om je huis mee te versieren, maar ook opeten. Op deze pagina hebben we voor u een duidelijk recept gemaakt om nu ook kerstversiering op tafel te brengen, en niet om deze te versieren, maar wel om je buik mee rond te eten.

Eendenfilet in een korst van citrusvruchten

Eendenfilet in een korst van citrusvruchten Eend is een zachte en bijzonder lekkere vleessoort. Je kan ze op tal van manieren klaarmaken om jou kerstfeest tot een succes te maken. In dit recept tonen we u hoe een eendenfilet met een korst van citrusvruchten te maken. Het bereiden van dit gerecht kost u algemeen gezien nog geen anderhalf uur!

Appelbeignets

Appelbeignets Ieder jaar worden er tijdens oud en nieuw volop appelbeignets gegeten. Deze zijn dan ook overal te koop, maar wist u dat ze ook heel makkelijk zelf te maken zijn? Hier vindt u een duidelijke uitleg hoe u lekkerste en verste appelbeignets kunt maken! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Oliebollen

Oliebollen Oliebollen zijn natuurlijk onmisbaar tijdens oud & nieuw. U kunt ze dan ook overal kopen, maar is het niet veel lekkerder om uw eigen verse oliebollen te maken? Met ons recept van kunt u de heerlijkste oliebollen maken.  

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Schuimpjes

Schuimpjes Schuimpjes worden ieder jaar als Sinterklaas weer in 't land is volop gegeten. Wist u dat u deze schuimpjes ook zelf kunt maken? Met behulp van dit recept is het maken van schuimpjes een fluitje van een cent! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Suikerbeestjes

Suikerbeestjes Suikerbeestjes kunt u tijdens de Sinterklaasperiode in allerlei kleuren en figuurtjes krijgen, maar wat is er nu leuker dan met de hele familie uw eigen suikerbeestjes te maken? Dit recept zal u daar bij helpen! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Marsepein

Marsepein Marsepein wordt met Sinterklaas volop gegeten. Je kunt ze in allerlei kleuren en figuurtjes kopen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw eigen marsepeinen figuurtje creĆ«ren! Dit recept zal u duidelijk uitleggen hoe u de mooiste en lekkerste marsepein kunt maken! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Banketletter

Banketletter Tijdens Sinterklaas wordt er in Nederland volop banketletters gegeten. Wist u dat het helemaal niet zo moeilijk is om deze zelf te bakken? Met behulp van dit recept kunt u zelf een lekkere banketletter bakken! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Taai Taai

Taai Taai Taai Taai is al jarenlang een zeer geliefde lekkernei tijdens de feestdagen. Ook Taai Taai kunt u zelf bakken. Met behulp van dit recept kunt u de heerlijkste Taai Taai zelf bakken! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Speculaas

Speculaas Speculaasjes zijn ook met Sinterklaas een veel gegeten lekkernei. Overal zijn ze te koop, maar wat is er nu lekkerder dan eigen vers gebakken speculaasjes? Met dit recept kun u snel en makkelijk de lekkerste speculaasjes bakken. 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Pepernoten

Pepernoten Met Sinterklaas kunnen pepernoten natuurlijk niet ontbreken. 

Met behulp van dit recept kunt u gezellig met de hele familie lekkere pepernoten maken!!! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Borstplaat

Borstplaat Vindt u borstplaat ook zo lekker? Vooral met Sinterklaas is dit een zeer geliefd en veel gegeten lekkernei. Met behulp van dit recept kunt u snel en makkelijk uw eigen borstplaat maken! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!

Kerststol

Kerststol Via dit recept kunt u een heerlijke kerststol maken voor kerst. Verras je familie eens met een zelf gemaakte kerststol en laat ze eens zien wat je kan in de keuken! 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept! 

De bereiding van een kerststol is eenvoudig, je hoeft dan ook geen uren in de keuken te staan voor dit leuke gerecht! 

 

Op feestrecepten .com vindt u voor ieder feest een geschikt en populair recept!